Mind Master Σετ 2 τεμ. Επιλογής – Ειδική Τιμή

Πόσιμο Συμπλήρωμα Διατροφής με έναν ειδικό συνδυασμό από βιταμίνες και ιχνοστοιχεία
Παρέχει στον οργανισμό υψηλής ποιότητας μικροθρεπτικά συστατικά με σημαντικές λειτουργίες για όσους ακολουθούν έναν δραστήριο τρόπο ζωής
Με Βιταμίνη Ε για την προστασία των κυττάρων ενάντια στο οξειδωτικό στρες 6
Με εξαιρετική ποιότητα, πιστοποιημένη από το SGS INSTITUT FRESENIUS
Διατίθεται και σε κόκκινη παραλλαγή με φρουτώδη γεύση σταφυλιού
Περιεχόμενο: 500 ml/6 Μερίδες

Ζήστε τη ζωή σας έντονα, γεμάτη ενέργεια!
Δουλειά, Οικογένεια, αθλητισμός και Lifestyle – Όποιος ζει έναν έντονο τρόπο ζωής θα πρέπει να φροντίζει για τη βέλτιστη πρόσληψη θρεπτικών συστατικών. Για το λόγο αυτό η LR ανέπτυξε το Mind Master.
Το Mind Master παρέχει σημαντικά μικροθρεπτικά συστατικά, τα οποία μεταξύ των άλλων συμβάλουν

σε έναν φυσιολογικό μεταβολισμό για την παραγωγή ενέργειας1,
στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος2,
στη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία3,
στη μείωση της αίσθησης της κόπωσης και της εξάντλησης4,
στη φυσιολογική γνωσιακή λειτουργία5,
στην προστασία των κυττάρων ενάντια στο οξειδωτικό στρες 6.

Σχεδιάστε τη μέρα σας με το Mind Master! Σας συνοδεύει στο πανεπιστήμιο, στη δουλειά, στο σχολείο, στο άθλημα κ.λ.π. O καθημερινός σας σύμμαχος για έναν έντονο τρόπο ζωής και μια ιδανική πρόσληψη θρεπτικών συστατικών! Επιστημονικά αποδεδειγμένο από την EFSA*: 1Η Β1 και η Βιταμίνη B12 συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του μεταβολισμού για την παραγωγή ενέργειας. 2Η Βιταμίνη B12 συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος. 3Η Βιταμίνη B12 συμβάλλει στη φυσιολογική ψυχική λειτουργία.4Η Βιταμίνη B12 και ο σίδηρος συμβάλλουν στη μείωση της αίσθησης της κόπωσης και της εξάντλησης.5 Ο σίδηρος συμβάλλει σε μία φυσιολογική γνωσιακή λειτουργία.6Η Βιταμίνη Ε συμβάλλει στην προστασία των κυττάρων ενάντια στο οξειδωτικό στρες.

* European Food Safety Authority (Ευρωπαϊκή Αρχή για την ασφάλεια τροφίμων) Made in Germany.

LR Health & Beauty Systems GmbH, 59215 Ahlen, Germany. www.LRworld.com

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Συστατικά

 

Υγρό συμπλήρωμα διατροφής με βιταμίνες, σίδηρο και σελήνιο, δεξτρόζη και γλυκαντικές ουσίες

Gel από Aloe Vera Barbadensis Miller (ΗΠΑ/Μεξικό 36 %), χυμός σταφυλιών από συμπύκνωμα χυμού σταφυλιών, νερό, δεξτρόζη, μείγμα εκχυλισμάτων (εκχύλισμα πράσινου τσαγιού, εκχύλισμα Polygonum cuspidatum που περιέχει ρεσβερατρόλη), σταθεροποιητής (κόμμι ξανθάνης), L-Τρυγική-L-καρνιτίνη, μείγμα βιταμινών (μονονιτρική θειαμίνη, φυλλικό οξύ, βιταμίνη Β12, οξική DL-α-τοκοφερόλη), μέσο οξίνισης (κιτρικό οξύ), πυροφωσφορικός σίδηρος (ΙΙΙ), συντηρητικό (σορβικό κάλιο), χρωστική ουσία (χλωροφυλλίνη σύμπλεγμα χαλκού), φυσικό άρωμα, γλυκαντική ουσία (γλυκοζίτες στεβιόλης), συνένζυμο Q10, αντιοξειδωτικό μέσο (L-ασκορβικό οξύ), διτρυγική χολίνη, σεληνιώδες νάτριο.

ανά 100 ml ανά ημερήσια δόση (80 ml)
Λιπαρά < 0,1 g < 0,1 g
εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά οξέα 0 g 0 g
Υδατάνθρακες 13 g 10 g
εκ των οποίων σάκχαρα 13 g 10 g
Πρωτεΐνη < 0,5 g < 0,5 g
Βιταμίνη Ε (α-ΤΕ) 15 mg (125 %*) 12 mg (100 %*)
Βιταμίνη Β1 (Θειαμίνη) 1,4 mg (127 %*) 1,1 mg (100 % *)
Φυλλικό οξύ 250 µg (125 %*) 200 µg (100 %*)
Βιταμίνη Β12 3,1 µg (124 %*) 2,5 µg (100 %*)
Σίδηρος 5,3 mg (38 %*) 4,2 mg (20 %*)
Σελήνιο 35 µg (64 %*) 28 µg (51 %*)

* της διατροφικής τιμής αναφοράς για την ημερήσια πρόσληψη

ΧΡΗΣΗ

Συνιστώμενη Δοσολογία: Λαμβάνετε μια φορά ημερησίως από 80 ml (αντιστοιχεί σε 8 δοσομετρικά καπάκια) Mind Master, κατά προτίμηση μετά το γεύμα. Ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, μπορεί να καταναλωθεί σκέτο ή διαλυμένο σε νερό ή χυμό. Ανακινήστε πριν τη χρήση. Μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο και πρέπει να καταναλωθεί εντός μιας εβδομάδας.
Μην υπερβαίνετε την παραπάνω συνιστώμενη ημερήσια δοσολογία. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν αποτελούν υποκατάστατο μιας ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής που είναι σημαντική σε συνδυασμό με έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Να φυλάσσετε το προϊόν μακριά από μικρά παιδιά.

Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: βλέπε κάτω μέρος (πάτο) συσκευασίας

FAQ

Γιατί είναι το Mind Master πράσινο;

Το πράσινο χρώμα του Mind Master προέρχεται κυρίως από τη χλωροφύλλη που περιέχει. Αυτή τη φυσική χρωστική ουσία χρησιμοποιούν τα φυτά κατά τη διάρκεια της φωτοσύνθεσης. Στα πλαίσια λοιπόν της φωτοσύνθεσης, η χλωροφύλλη είναι υπεύθυνη για την παραγωγή της ενέργειας των φυτών από το φως του ήλιου. Γι’ αυτό το λόγο αποτελεί η χλωροφύλλη μία από τις σημαντικότερες πηγές ενέργειας στον πλανήτη. Δεδομένου ότι πρόκειται για ένα φυσικό υλικό, μπορεί το χρώμα του Mind Master

να έχει ελαφρές διακυμάνσεις Από πού προέρχεται η ιδιαίτερη γεύση του Mind Master;

Η γεύση είναι ιδιαίτερα φυσική και οφείλεται στην ιδιαίτερα υψηλή περιεκτικότητα φυτικών εκχυλισμάτων και γι’ αυτό το λόγο έχει μια ελαφρώς πικρή γεύση. Η ιδιαίτερη σύνθεση της γεύσης ολοκληρώνεται με την προσθήκη της καινοτόμου ουσίας stevia, ένα αγνό, φυτικό συστατικό με υψηλή γλυκαντική αξία.


Επιτρέπεται τα παιδιά να λαμβάνουν το Mind Master;

Τα παιδιά στη σχολική ηλικία και οι εφήβοι μπορούν να πίνουν το Mind Master.

Μπορεί το Mind Master να καταναλωθεί από τους διαβητικούς;

Το Mind Master περιέχει μόνο μια μικρή ποσότητα απλών σακχάρων με τη μορφή δεξτρόζης. Η ημερήσια δόση των 80 ml έχει 0,87 ισοδύναμο αμύλου. Σε περίπτωση αβεβαιότητας για την καταλληλότητα της πρόσληψης, καλό θα ήταν να ενημερωθεί ο θεράποντας γιατρός.